Onze visie

Uit onderzoek blijkt dat research- en innovatie-activiteiten een belangrijke bijdrage leveren aan groei in banen en productiviteit van Nederlandse mkb-bedrijven.

TNO wil innovatie stimuleren op onderwerpen die relevant zijn voor jouw bedrijf én voor de maatschappij. We focussen ons op onderwerpen die bijdragen aan een digitale, gezonde, veilige en duurzame samenleving. Daarom verbinden we mensen en kennis. Om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van het mkb vergroten. En die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
Visie MKB Innovatie

Wat kan TNO voor het mkb betekenen?

TNO kan helpen met:
  • specifieke R&D-vragen over technologie en validatie van jouw idee
  • het verbinden aan de juiste partners
  • het delen van relevante kennis
  • het mee laten doen aan (internationale) projecten

TNO participeert in verschillende (internationale) samenwerkingsverbanden waar we ondernemers graag aan verbinden. Het TNO Innovatieplein is een uitnodiging om elkaar beter te leren kennen en mogelijkheden te verkennen. Van kort-cyclische kennisdeling en probleemoplossing tot strategische samenwerking met partners.
bekijk het aanbod

* Het TNO Innovatieplein is nieuw en in bèta gebouwd. Het concrete aanbod zal in de loop van de tijd samen met partners en expert collega's aangevuld en waar nodig aangepast worden. Feedback is van harte welkom en kan je hier achterlaten.