De eerste stap met een telefonisch intake-gesprek

Samen in gesprek met een telefonische intake

Sta je voor een technologische uitdaging of heb je een vraag over innovatie of een vraag over deelname aan één van de projecten van TNO? Dan gaan we graag met jou in gesprek.
Tijdens het intakegesprek bespreken we met elkaar wat jouw vraag is, hoe we daaraan kunnen bijdragen en welk traject hierbij het beste past. Het kan zijn dat hieruit een expertsessie met één van onze expert uit voort vloeit of we kunnen jou al op weg helpen tijdens deze intake. Een directe deelname aan één van de innovatie projecten is ook een mogelijkheid. Dit onderzoeken we samen. We streven er naar jou met ons advies een stap verder te brengen in jouw proces.

Wat we gaan doen

Na jouw aanvraag bellen we je binnen twee dagen voor de telefonische intake. Tijdens deze intake maken we samen jouw vraag concreet. Kunnen wij jou verder helpen en hoe? We bespreken de volgende stappen en de daarbij horende planning. Wij zien dit ook graag als de eerste stap in onze relatie.

Dit heb je

  • Een vraag over jouw technologische uitdaging

Kosten

geen

Dit krijg je

  • Een telefonisch intake met één van onze experts
  • Binnen twee dagen contact

Meedoen

Heb jij een technologische vraag, een complexe uitdaging, een proces-dilemma waar je hulp bij kunt gebruiken? Dan horen wij graag van jou. Via deze intake zetten we samen een eerste stap naar de oplossing voor jouw vraagstuk.